.

.

Main menu: | | | | | | |

Från schema till färdigt kort

Vi söker för närvarande ingen personal, men...

(Senast uppdaterad i januari 2020)

...vi vill gärna höra av dig innan vi får massor att göra!

Specialist

Vi skulle kunna dra nytta av en Altium- eller en OrCAD-specialist! Samtliga av oss har en specialinriktning och ett verktyg där vi är hög­effektiva. Flera av oss har givetvis god kompetens när det gäller Altium och OrCAD, men är du kanske den personen som brinner för något av dessa verktyg och vill bevisa för oss, och alla våra kunder, att det här är världens bästa verktyg? Den inställningen har nämligen vi om våra specialområden, oavsett om det är ett CAD-verktyg, inom produktionsteknik, high-speed eller något annat!

Har du något annat verktyg eller ett specialområde som du brinner för, som vi inte behärskar? Vi har som målsättning att skapa en bred kompetensbas på CAD-Resurs där samtliga av oss kan mycket, men tillsammans blir vi verkligen en resurs att räkna med!

Har du jobbat flera år med layout och kan de flesta av de fallgropar man kan falla i när man gör layouter, speciellt för produkter som går i höga volymer, produkter som använder avancerad mönsterkortsteknik eller produkter som jobbar med höga frekvenser med krav på impe­dans­an­passning och matchade längder?

Tycker du interaktionen med människor är nästan lika givande som att jobba med teknik? Vi jobbar både som mönsterkortskonstruktörer och säljare av våra tjänster. Vår inställning till det mesta är att "det fixar vi!", och då inte bara som ett uttalande, utan vi lägger vår själ i att verkligen fixa det också!

Talar och skriver du bra svenska och engelska? De flesta av våra kunder finns i Norden eller i länder där man talar engelska. Våra leverantörer finns i engelsktalande länder, i många fall som ett främmande språk. Det är viktigt att vi på ett koncist sätt kan beskriva ett problem och/eller en lösning på ett problem för våra kunder och leverantörer, oavsett om kunden eller leverantören vill att det sker på svenska eller engelska.

Eftersom vi nu finns i både Linköping och Stockholm (och för all del på andra orter också), ange också vilken anställningsort som är mest intressant (eller om det går bra vilket som).

Skicka en eventuell intresseanmälan till:

CAD-Resurs AB
Johan Lindh
Hertig Karlsgatan 5A
582 21  LINKÖPING

eller:

Skicka ett mail